Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rote Peperoni, in grossen Stücken
- 280 g gelbe Peperoni, in grossen Stücken
- 220 g grüne Peperoni, in grossen Stücken
- 250 g flüssige Fischbouillon
- 1 Zitrone, nur Saft
- 300 g Perlencouscous
- 2 EL Olivenöl
- 1 Prise feinkörniges Salz, to taste
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen, nach Belieben
- 350 g Wasser
- 600 g Rotbarbenfilets, entgrätet, mit Haut oder enthäutet (ca. 18-20 Filets) (siehe Tipp)
- 15 g Koriander, fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Herzhafte Focaccia mit Kichererbsen
3 Std.
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Orangenrolle
30min
Poulet mit Ei und Mandelsauce
45min
Poulet auf roten Peperoni
1 godz. 5 min
Zitronenpoulet
50min
Pastasalat mit Gemüse
1 Std.
Blumenkohl-Couscous
10 Min
Tomatensuppe mit Quark
25 Min
Lauwarmer Gerstensalat mit Gemüse und Poulet
45min
Schoggi-Pudding
1 Std. 30 Min