Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Pecorino Romano, in Stücken (3 cm)
- 1 roter Chili, alle Sorten, getrocknet
- 20 g natives Olivenöl extra
- 150 g Pancetta, gewürfelt (2 cm)
-
400
g geschälte Tomaten, frisch oder aus der Dose
of 300 g passierte Tomaten - 1 TL Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- 360 g Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 67.5 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto milanese
30min
Stroganoff
45 Min
Penne all'Arrabbiata
20 Min
Pennette mit Safran und Crevetten
30min
Panang-Curry
45 Min
Crevettencurry
35 Min
Munder Safranrisotto
45 Min
Penne alla Puttanesca
35 Min
Tortiglioni mit Salsiccia und Pilzen
35 Min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Paccheri mit Tomaten-Ricotta-Sauce
20 Min
Egli-Knusperli
1 Std.