Bucatini all'amatriciana

Bucatini all'amatriciana

4.6 139 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Pecorino Romano in Stücken (3 cm)
    40 g
  • roter Chili, alle Sorten getrocknet
    1
  • natives Olivenöl extra
    20 g
  • Pancetta gewürfelt (2 cm)
    150 g
  • geschälte Tomaten frisch oder aus der Dose
    400 g
    300 g passierte Tomaten
  • Salz
    1 TL
  • schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Prise
  • Pasta Bucatini, Spaghetti oder Linguine
    360 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 21.4 g
Calorieën 2197 kJ / 525 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 3.3 g
Koolhydraten 67.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...