Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g onions, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 60 g carrots, cut into pieces
- 300 g courgettes, cut into pieces
- 100 g button mushrooms, cut into pieces
- 500 g chopped tomatoes, canned or fresh
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 1 tsp dried basil
- 1 tsp butter
- 8 fresh basil leaves, torn into pieces
- 1 - 2 tbsp fresh parsley, leaves only, chopped (optioneel)
- grated Parmesan cheese (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 506 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 min
Vegan Lentil Lasagne
2ωρ. 20 λεπτ.
Indian vegetable curry
50 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Vegetable Stew
1 godz. 15 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Slow-cooked Chickpea Stew
4h 15min
Lentil bolognese
30 min
Vegetable pasta sauce
40 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min