Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1389.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramelised Red Onion Chutney
24h
Sautéed Shallots (350 g)
25min
Barbecue Onions (500 g)
45min
Roasted Potato Salad
1 Std.
Lightly Browned Onions (200-300 g)
20min
Leftover Vegetable Houmous
10min
Carrot and Chickpea Spread
15 Min
Courgetti with Bolognese Sauce
40min
Incan Hot Chocolate
40min
Browned Onions (200 g)
25min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Lightly Browned Onions and Garlic
20min