Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1389.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55min
Orange and Pear Pavlova (TM6)
5h
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM6)
35min
Soft Fresh Cheese
15h 20min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Guinness® Bread with Smoked Trout Topping and Watercress
1h 45min
Pickled Onions (TM6)
30 min
Herb Mustard
8 Std. 10 Min
Greek Yoghurt with Honey and Walnuts
18h 30min
Garlic and Chilli Mayonnaise
5 min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter)
1h 50min