Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g carrots, peeled
- 5 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 260 g white wine vinegar
- 260 g water
- 20 g caster sugar
- 10 g fine sea salt
- 1 tsp black peppercorns
- Voeding
- per 1 jar
- Calorieën
- 417.7 kJ / 99.8 kcal
- Eiwitten
- 1.3 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1389.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 Min
Broccoli, Red Pepper and Pine Nut Salad
10 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15 Min
Almond and Seed Crackers
45 Min
Mini vegan fruit cakes
25h 40 min
Espresso Martini
5min
Beetroot Carpaccio (TM6)
20 Min
Cucumber Salad with Dill and Sour Cream Dressing (TM6)
10 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM5)
10 Min
Vietnamese-style Chicken and Cabbage Salad (TM6)
30 min
Thai Cucumber Salad (TM6)
15 Min