
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soep met zeeduivel en garnalen
1 Std.
Geroosterde aubergines
Geen beoordelingen
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
Geen beoordelingen
Tiramisu
5h 20min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Bevroren veenbessen margarita
5 min
Frambozen - limoensorbet
Geen beoordelingen
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Eendenlever
33u.
Panna cotta
6 Std. 15 Min
Chocolade en banaan charlotte
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min