Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- boter, om in te vetten
- 270 g bladerdeeg, uitgerold (ong. 24 x 40 cm)
- 150 g middelharde kaas, in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)
- 150 - 170 g artisjokharten uit blik, uitgelekt
- 60 g gedroogde tomaten in olie, uitgelekt
- 200 g zure room, 20% vet
- 2 eieren
- 20 verse basilicumbladeren, in fijne reepjes gesneden
- ¼ tl gedroogde oregano
- ¾ tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1731 kJ / 414 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 5.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Noedelsoep
35min
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Vegan Brownies
2h 40min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50 min.
Steak au Poivre
20 min.
Chocoladetaart met sinaasappel
2h 40min
Knapperige koekjes
1h 30 min.