Apparaten en accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Geen beoordelingen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Rabarber, gember en citroen risotto
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Cheesecake likeur
10min
Pekingeend
45min
Krokante olijven
1u. 30min
Karamelijs
Geen beoordelingen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1u. 5min
Suikerpasta
1u. 10min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45min