Apparaten en accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofgerecht met tofu
30min
Ratatouille
40min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Soba noodle mee goreng
40min
Chocolade babka
3u.
Hartige cheesecake met kruiden en pistachenoten
Geen beoordelingen
Kleine carnaval beignets
Geen beoordelingen
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Kalkoenburgers
1u. 25min
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen