Apparaten en accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Spareribs met glazuur van appel en honing
Geen beoordelingen
Geroosterde porchetta met peren en uien
12u.
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Geen beoordelingen
Pisco sour
10min
Citroenkoekjes
Geen beoordelingen
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Amaretti van abrikoos
40min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Mexicaanse kippensoep
40min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min