Apparaten en accessoires
Mediterraanse gebakjes
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
6 stuks
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
bladerdeeg uitgerold (ong. 24 x 40 cm)270 g
-
middelharde kaas in stukken (3 cm) (bv. Gruyère of Gouda)150 g
-
artisjokharten uit blik uitgelekt150 - 170 g
-
gedroogde tomaten in olie uitgelekt60 g
-
zure room, 20% vet200 g
-
eieren2
-
verse basilicumbladeren in fijne reepjes gesneden20
-
gedroogde oregano¼ tl
-
fijn zout¾ tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1731 kJ /
414 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5.2 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ravioli Soep met Rundsvlees
Keine Bewertungen
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35 Min
Rabarber, gember en citroen risotto
Keine Bewertungen
Kurkuma schillen
Keine Bewertungen
Cheesecake likeur
10 Min
Pekingeend
45 Min
Krokante olijven
1 Std. 30 Min
Karamelijs
Keine Bewertungen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 Std. 5 Min
Suikerpasta
1 Std. 10 Min
Pizzarolletjes met worst
1 Std. 20 Min
Flans van geitenkaas met yoghurtsaus en prei
45 Min