Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Pastilla met kip
1u. 10min
Indische kippenburger
4u.
Japanse kip curry
55min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1u. 15min
Vichyssoise met pasta
35min
Mediterrane kippenpastei
50min
Kip garam masala
50min
Rundsburgers met kaasvulling
40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Mallorcaanse vissoep
40min