Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan boter
Geen beoordelingen
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1u.
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Aardbeien curryketchup
Geen beoordelingen
Kerst stol
2u. 20min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1u.
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Pastilla met kip
1u. 10min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
Kip met amandelen
25min