Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
4 el zure roomvolle room4 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
26 g
Calorieën
2159 kJ /
516 kcal
Vetten
35 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
23 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tempé
48u.
Duitse brunch
1u. 15min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16u. 50min
Cottage pie
1u. 10min
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Gazellehoorns
1u.
Steak Stroganoff
45min
Jambalaya met chorizo, scampi's en mango
3u.
Citroencake
2u.
Indiase mosterd
Geen beoordelingen
Rundergoulash met deegballetjes
1u. 30min