
Apparaten en accessoires
Aardappelgoulash
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
ui in stukken100 g
-
teentje knoflook1
-
wortel in stukken150 g
-
olijfolie30 g
-
lente-uitjes in ringen100 g
-
paprika rode en groene, in beetklare stukken100 g
-
varkensschouderlap, ontbeend in stukken (ongeveer 2,5 x 2 cm)500 g
-
aardappelen in beetklare stukken350 g
-
water400 g
-
citroenschil, geraspt1 tl
-
gedroogde dragon1 tl
-
marjolein, gedroogd1 tl
-
pikante paprikapoeder½ - 1 tl
-
fijn zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
volle room4 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
516 kcal /
2159 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
35 g
Koolhydraten
23 g
Vezels
4.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winterse soepen
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Multi-inzetbaar | Char siu met stokbrood / met rijst / met noedelsoep
10u.
Snelle kaassoufflés
45min
Spaghetti carbonara
40min
Bosbessen cheesecake-ijs
14u. 35min
Kerst stol
2u. 20min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Pikante kalkoensatés
1u.
Gebakken spinazie met eieren
40min
Vissticks met tomatensaus
50min
Kip met romige groenten saus
50min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min