Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte
- 6 blancs d'œufs
- 1 pincée de sel
- 140 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 6 jaunes d'œufs
- 80 g de farine
Crème
- 50 g de sucre glace, et un peu pour saupoudrer
- 1 citron, zeste et jus
- 2 feuilles de gélatine ramollies
- 200 g de crème
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 488 kJ / 117 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 13.9 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caramels à la crème
2h
Bruns de Bâle
8 godz. 40 min
Cake à l'orange
1h
Gâteau des rois
1h 55min
Tourte de Linz suisse
1h 30min
Carac rouge
19h 30min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion
6 Std. 40 Min
Cake Mississippi clair
1h 15min
Cake aux branches
1h 10min
Gâteau de Linz
1h
Bonhomme en pâte
2 godz. 10 min