Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 300 g de lait
- ½ cube de levure boulangère fraîche (env. 20 g), émiettée
- 500 g de farine à tresse
- 1 ¼ c. à café de sel
- 50 g de beurre, en morceaux (2 cm), froid
Le pochage et la cuisson
- 2 l d'eau
- 4 c. à soupe de bicarbonate de sodium
- ½ c. à soupe de sel
- 1 c. à café de gros sel
- 3 - 4 c. à soupe de crème à café
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1698 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Petits pains au lait
2 godz. 5 min
Caramels à la crème
2h
Pain tessinois
1 godz. 50 min
Focaccia aux tomates
40min
Barres aux baies
1h
Focaccia au romarin
2h 30 min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15 min
Pain paysan
3 Std.
Nœud au lard
2h 10min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1 godz. 45 min
Bonhomme en pâte
2h 10min