Apparaten en accessoires
Mini pavlovas à l’orange
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 portions
Ingrediënten
Pavlova
-
200 g de sucre
-
4 blancs d'œufs froids
-
1 pincée de sel
-
1 c. à café de jus de citron
-
1 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
-
4 oranges pelées, découpées en suprêmes
-
180 g de crème fraîche
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
68.3 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
1010.8 kJ /
241.6 kcal
Vetten
6.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
3.5 g
Koolhydraten
45.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Soupe de légumes, orge et viande des Grisons
1u. 15min
Pain pita
1u. 35min
Pains Bao au porc à la sauce BBQ
2u. 10min
Sauce vanille
Geen beoordelingen
Liqueur d'oranges
Geen beoordelingen
Sorbet citron-concombre
9u. 15min
Pain vaudois à la croix
13u. 30min
Pavlova gourmande aux fruits rouges
5u. 30min
Cuchaule
Geen beoordelingen
Rissoles à la viande de bœuf
1u.
Crème de citron
1u.
Risotto aux bolets
45min