Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

Panna cotta au chocolat blanc et fruit de la passion

4.7 50 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 6u. 40min
6 portions

Ingrediënten

La panna cotta
  • 500 g de demi-crème
  • 30 g de sucre
  • 2 feuilles de gélatine ramollies env. 5 minutes dans de l’eau froide, essorées
  • 50 g de chocolat blanc en morceaux (2 cm)
Le coulis de fruit de la passion
  • 100 g de jus d'orange
  • 1 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 2 c. à soupe de miel liquide
  • 4 fruits de la passion coupés en deux, pulpe prélevée
Le dressage
  • 20 g de chocolat blanc (voir conseil)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 5.8 g
Calorieën 2139 kJ / 513 kcal
Vetten 38 g
Koolhydraten 36 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...