Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott

Süßkartoffel-Puffer mit Rhabarber-Anis-Kompott

4.4 173 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 25min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Süßkartoffeln in Stücken
    300 g
  • Möhren in Stücken (ca. 5 cm)
    150 g
  • Schalotte
    1
  • Mehl
    100 g
  • Eier
    3
  • Backpulver
    ½ TL
  • Haferflocken, kernig
    60 g
  • Chiliflocken
    ½ TL
  • Curry
    1 EL
  • Salz
    1 ½ TL
  • Kreuzkümmel (Cumin)
    ¼ TL
  • Öl zum Ausbacken
Rhabarber-Anis-Kompott
  • Rhabarber geschält, in Stücken (2 cm)
    800 g
  • Anisschnaps z. B. Pernod
    20 g
  • Zucker
    50 g
  • Wasser
    40 g
  • Speisestärke
    2 TL

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 12.8 g
Calorieën 2076.8 kJ / 497 kcal
Vetten 16.2 g
Vezels 12.7 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...