Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1903 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panqué de plátano (vegano y sin gluten)
1h 30min
Crema de ejote
30 min
Sopa de jitomate con amaranto
20 min
Agua de Horchata
5min
Aderezo de jengibre y naranja
5min
Panqué de zanahoria y coco sin gluten
1h 30min
Pastel Frangipane
1 godz. 45 min
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30 min
Souffle de chocolate
1h
Salsa catsup
1 Std. 15 Min
Aderezo de yoghurt
5min
Crema de cilantro
30 min