Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crema batida
- 25 g de azúcar
- 200 g de crema para batir (min 30% de grasa)
Peras al horno
- 25 g de flor de jamaica
- 170 g de agua
- 55 g de azúcar
- 2 peras
- 55 g de hojuelas de avena
- 30 g de harina
- 100 g de mantequilla sin sal
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1903 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agua de calabaza
35 min
Rollo de guayaba
2hod. 30min
Natilla líquida de licor de Damiana (Baja California Sur)
25min
Chiles en nogada
1hod.
Pescado a la veracruzana
30 min
Salsa bruja
5 min
Cheesecake de mora azul
5 Std.
Postre de jícama
1h 15min
Botana de Día de Muertos
35 min
Tarta de guayaba y chile habanero
1hod.
Ensalada de cítricos con vinagreta de achiote
15 min
Pay de limón express
15 min