Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mole de olla vegetariano
1h
Tortitas de ejotes con salsa de chiles rojos
40 min
Caldo de habas con nopales
9h
Mole de olla vegano
45 min
Tinga de col
35min
Tinga de setas
25min
Pozole de setas
1h
Entomatadas de jamaica
50min
Entomatado de res con verdolagas
1h
Huauzontles en caldillo de jitomate
50min
Pancita de hongos
1h
Calabaza en tacha
1 Std. 15 Min