Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 600 g de agua
- 8 chilacayotes
- 20 g de aceite
- 60 g de cebolla
- 90 g de chile poblano, desvenado, sin semillas y en trozos.
- 2 cditas de sal gruesa
- 7 hojas de epazote
- ½ diente de ajo
- 150 g de champiñones
- 150 g de elote, sólo los granos
- 100 g de requesón
Pipián
- 120 g de queso cotija, en trozo
- 10 g de chile guajillo, sin semillas
- 20 g de cebolla
- 1 diente de ajo
- 1 tortilla de maíz
- 5 g de ajonjolí blanco, tostado
- 160 g de jitomate, en cuartos
- 150 g de pasta de pipián
- 100 g de caldo de verduras
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 1428 kJ / 340 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pozole de setas
1hod.
Mole de olla vegano
45min
Caldo de habas con nopales
9h
Tinga de setas
25 min
Mole de olla vegetariano
1hod.
Hongos con epazote
20 min
Chiles en escabeche
1hod.
Mole de olla verde, arroz y tascalate TM6
1hod.
Manchadito
40 min
Hongos al pastor
20 min
Tlacoyitos de haba
1 Std. 40 Min
Tinga de col
35min