Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla al pistacchio
- 70 g di pistacchi al naturale sgusciati e spellati
- 140 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo
- 30 g di pasta di pistacchio
- 1 pizzico di sale
- 115 g di burro freddo a pezzi + q.b.
Crema di ricotta
- 90 g di zucchero
- 600 g di ricotta di pecora, scolata dal siero
- 80 g di gocce di cioccolato
Terminare la preparazione
- 80 g di mirtilli
- pistacchi al naturale, sgusciati e spellati q.b.
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza grattugiata
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1711 kJ / 409 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 43.8 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mousse al pistacchio (TM6)
3 Std.
Blinis con salmone
1h
Tartufi al cioccolato fondente e panettone
14h
Mousse al lime con cremoso alle fragole
3 Std. 30 Min
Stelline ripiene di carne con mandorle e nocciole
2h
Bon bon ripieni di toffee
2j 30 menit
Torta alle 3 mousse
5 Std. 30 Min
Torta bavarese ai tre cioccolati di Luca Montersino
3 Std. 30 Min
Tiramisù alle noci e caramello salato
1h 30min
Cream tart
4 Std.
Torta cassetta di frutta
4 godz. 40 min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20min