Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g di acqua
-
20
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 2 cucchiaini di lievito di birra disidratato (8 g) - 20 g di zucchero
- 500 g di farina manitoba + q.b. per infarinare
- 20 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 uovo, leggermente sbattuto con 1 cucchiaino di acqua, per spennellare
- ½ cucchiaio di semi di sesamo
- ½ cucchiaio di semi di cumino
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane arabo al rosmarino con za'hatar
50 min
Pane al semolino
4 Std.
Katmer (panini sfogliati turchi)
5 Std. 30 Min
Panini al curry e ricotta
2 godz. 35 min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3h 35min
Pane ebraico (Challah)
3sa 30 dk
Filoncini alla cipolla
3h 50 min
Baguette
4 Std.
Pane al latte
2 godz. 20 min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 godz. 40 min
Ciabattine veloci
3sa 10 dk