Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle erbe
- 60 g di burro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di aneto fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 fili di erba cipollina fresca tritata
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
Piadine
- 350 g di yogurt naturale
- 350 g di farina manitoba +q.b. per infarinare
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale marino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Makhmar (Focaccia marocchina)
2h 20 min
Focaccia veloce in padella
40min
Pancakes
45 min
Panini al wasabi cotti a vapore
3h 30min
Waffle mele e cioccolato
1h 40min
Chili vegetariano
1 Std. 5 Min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Broa de milho (pane portoghese)
5h
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Pita
4h
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3h
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1u.