Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro alle erbe
- 60 g di burro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 2 gambi di aneto fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 2 fili di erba cipollina fresca tritata
- ½ cucchiaino di sale (optioneel)
Piadine
- 350 g di yogurt naturale
- 350 g di farina manitoba +q.b. per infarinare
- 1 cucchiaio di lievito in polvere
- 1 cucchiaino di sale marino
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1045 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pancake alla vaniglia e cannella
35 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2sa 25 dk
Pane per hamburger
3h 20min
Balep korkun
1h 30min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5min
Focaccia veloce in padella
40 min
Panzerotti alla romana
55min
Himbasha (pane etiope in padella)
3 Std. 40 Min
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 Std.
Focaccine aneto e feta
1 godz. 25 min
Mantou (panini cinesi al Varoma)
3 Std.
Pane naan
3u. 10min