Apparaten en accessoires
西班牙蕃茄烤蛋盅
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
2 人份
Ingrediënten
-
牛心蕃茄 (一 顆約重220克)4 顆
-
新鮮嫩菠菜 只取葉子150 克
-
油1 大匙
-
黑胡椒粉¼ 茶匙
-
蛋4 顆
-
比薩起士絲 依個人喜好添加10 克
-
粗海鹽 依個人喜好添加10 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
25 g
Calorieën
1611 kJ /
385 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
35 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
蔬食宴客菜
11 recepten
Taiwan
Taiwan