魚子蒸燒賣

魚子蒸燒賣

3.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
20 塊

Ingrediënten

  • 豬前腿肉 (赤肉),切塊(約2公分)
    300 克
  • 豬背油 (豬板油),切塊
    120 克
  • 蝦仁 開背、去腸泥
    200 克
  • 新鮮香菜根 切段
    30 克
  • 2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 太白粉
    10 克
    10 克 玉米粉
  • 白胡椒粉
    2 茶匙
  • 香油
    15 克
  • 乾香菇 泡軟,去蒂切塊
    40 克
  • 燒賣皮
    20 張
  • 魚卵 (optioneel) 少許,裝飾用
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 塊

Eiwitten 3.6 g
Calorieën 347 kJ / 83 kcal
Vetten 6.9 g
Vezels 0.1 g
Koolhydraten 1.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...