Apparaten en accessoires
白花椰菜濃湯
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 人份
Ingrediënten
-
無鹽奶油 切小塊20 克
-
洋蔥 切塊80 克
-
乾燥月桂葉1 片
-
蘑菇 切塊100 克
-
馬鈴薯 切小塊120 克
-
水500 克
-
白花椰菜 切小朵250 克
-
鮮奶油100 克
-
鹽1 茶匙
-
豆蔻粉½ 茶匙
-
新鮮巴西利 (optioneel) 切碎,裝飾用
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2.181 g
Calorieën
396 kJ /
94 kcal
Vetten
6.356 g
Vezels
1.817 g
Koolhydraten
7.845 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
暖呼呼湯粥
10 recepten
Taiwan
Taiwan