鹽麴野菇豆腐蓋飯

鹽麴野菇豆腐蓋飯

4.3 14 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
2 人份

Ingrediënten

鹽麴野菇豆腐
  • 10 克
  • 15 克
  • 新鮮綜合菇類 去根部,切段(約2公分)
    100 克
  • 新鮮黑木耳 切塊
    80 克
  • 紅蘿蔔 去皮,切塊
    50 克
  • 板豆腐 切丁(約1公分)
    200 克
  • 鹽麴
    1 大匙
  • 素蠔油
    2 茶匙
  • 糖 (optioneel)
    5 克
  • 70 克
  • 切段(約2公分)
    15 克
蒸煮
  • 1200 克
  • 短梗米
    200 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 61.1 mg
Eiwitten 19.5 g
Calorieën 2434.7 kJ / 582.5 kcal
Vetten 12 g
Vezels 6.9 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraten 98.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...