迷迭香大蒜千層麵包

迷迭香大蒜千層麵包

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
6 人份

Ingrediënten

  • 帕瑪森起司 ,切塊,約3公分
    80 克
    帕達諾乾酪
  • 蒜頭
    2 粒
  • 新鮮迷迭香 ,只取葉子
    1 枝
    2 茶匙 乾燥迷迭香
  • 新鮮巴西利葉
    5 克
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化
    45 克
  • ¾ 茶匙
  • 牛奶
    140 克
  • 1 茶匙
  • 新鮮酵母 ,剝塊
    15 克
    1 茶匙 乾酵母粉
  • 高筋麵粉
    280 克
  • 1 顆
  • 無鹽奶油 ,切塊,室溫軟化,多備一些抹油用
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 人份

Natrium 600 mg
Eiwitten 12.7 g
Calorieën 1423.5 kJ / 340.2 kcal
Vetten 14.6 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 39.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...