Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 克 蘆筍 ,去除硬老的尾端
- 80 克 希臘優格 ,瀝乾
- 40 克 高達乳酪(Gouda) ,塊狀
-
8 - 10
片 (葉片) 新鮮羅勒葉
of 新鮮平葉巴西里 ,1 小把,只取葉子 - 105 克 低筋麵粉
- 55 克 奶油 ,切塊,冷藏
- ½ 茶匙 鹽
- 40 克 冷水
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 15 克 橄欖油
- 2 顆 蛋
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 708.3 kJ / 169.3 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 14.3 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 5.1 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 209.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
鷹嘴豆鬆餅佐哈里薩茄泥
Geen beoordelingen
馬鈴薯格子薯餅
Geen beoordelingen
愛爾蘭奶酒三奶蛋糕
Geen beoordelingen
烤真鯛佐香料油
Geen beoordelingen
百香芒果椰奶派
Geen beoordelingen
蒜香奶油明蝦
Geen beoordelingen
墨西哥辣椒起司麵包
Geen beoordelingen
白蘿蔔豬肉捲佐芥末籽味噌醬
Geen beoordelingen
烤布里起司佐無花果醬
Geen beoordelingen
起司玉米馬鈴薯
Geen beoordelingen
杏仁鹽味焦糖星星餅乾
Geen beoordelingen
巧克力生乳捲(無麩質)
2sa 40 dk