Apparaten en accessoires
蕃茄餅乾條
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
1 完整食譜
Ingrediënten
-
低筋麵粉70 克
-
糯米粉60 克
-
日本太白粉30 克
-
小蘇打粉½ 茶匙
-
番茄乾 (自製或市售)100 克
-
乾燥奧勒岡½ 茶匙
-
海鹽¼ 茶匙
-
冰糖粉2 茶匙
-
黑胡椒粉 依個人喜好調整2 小撮
-
橄欖油50 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
番茄醬15 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 完整食譜
Eiwitten
24.1 g
Calorieën
5572 kJ /
1331 kcal
Vetten
54.6 g
Vezels
14.7 g
Koolhydraten
197.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
一學就會人氣烘焙
11 recepten
Taiwan
Taiwan