Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème caramel
3sa 45 dk
Insalata di cetrioli con vinaigrette all’aneto
Geen beoordelingen
Bicchierino variegato al ribes rosso
2h 30min
Zuppa di pesce misto
40min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1h
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3h
Kouign-amann
Geen beoordelingen
Pollo alla pechinese
Geen beoordelingen
Millefoglie di melanzane con senape e yogurt
40min
Salsa dolce allo yogurt
10min
Manzo al tamarindo con riso
9h 10min
Éclair ciocco-caffé
12h