Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15 min
Moqueca
1h 20 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2h 30 min
Manzo alla Stroganoff
1h
Chapati
1h
Pisco Sour
10 min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4 Std. 5 Min
Yakisoba con gamberi
30min
Tom Yum Kung
30min
Chawan mushi
35 Min
Milkshake lampone e meringa
10 min
Zuppa del pescatore
50min