Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cipolle in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di code di mazzancolle, pulite
- 250 g di polpo fresco a tocchetti (2-3 cm)
- 300 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 700 g di acqua
- 500 g di vongole fresche, spurgate
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 160 g di riso a chicco corto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1477 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 24.1 g
- Koolhydraten
- 38.1 g
- Vetten
- 12.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmitako di polpo
50min
Kakuni
4h 30min
Senape con miele e peperonciono
Geen beoordelingen
Obazda
10 min
Salsa olandese
30min
Gratin dauphinois
50min
Curry di gamberetti con topinambur
45min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50min
Amaretti all'albicocca
40min
Tom Yum Kung
30min
Chawan mushi
35min
Flan patissier
2h