Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di cipolla rossa a pezzi
- 70 g di peperone verde, pulito e a pezzi
- 70 g di peperone rosso, pulito e a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di bocconcini di carne di maiale senza nervi (2 cm)
- 180 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di origano secco
- 1 cucchiaino di paprika dolce o piccante, a piacere
- 1 pizzico di pepe di Cayenna macinato
-
800
g di brodo di carne
of 800 g di acqua - 50 g di salame chorizo a fette (optioneel)
- ¼ di cucchiaino di zafferano in polvere
- 300 g di spaghetti sottili, spezzettati (3 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1478.2 kJ / 353.3 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 31.9 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2.6 g
- Natrium
- 2.8 mg
Alternatieve recepten
Carbonada
1h
Sfenj - donuts marocchini
3 godz.
Mammoli su fonduta di formaggio
1h 30min
Stufato con patate e champignon
1h
Gratin dauphinois
50min
Dhal
40min
Petto di pollo ripieno all'avocado con riso basmati
1h
Ciorba
1h 10 min
Braciole di maiale alla coreana con riso piccante e pak choi
1h 5min
Zuppa harira marocchina
40min
Cocktail Pisco sour
10 min
Langos
5h 10 min