Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto balsamico
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di acqua
- 200 g di uva bianca come accompagnamento
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gambero rosso bardato con pancetta e hummus di ceci (di Sebastiano Rovida)
25min
Bloody Mary
10 min
Purè di patate e chorizo
50 Min
Ceviche peruviana
1 godz. 35 min
Omini rossi di pan di zenzero alla vaniglia
Geen beoordelingen
Margarita all'arancia sanguinella
30 min
Salsa olandese
15 min
Patè alle castagne in crosta
10sa
Gazpacho mango e avocado
10 min
Gazpacho fragole e pomodoro
2 Std. 10 Min
Brodo Thai di gamberi e mele speziate
1h 15min
Ceviche di salmone
48h 15 min