Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di pane bianco a fette raffermo, ammollato in acqua e strizzato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 15 g di aceto balsamico
- 200 g di cubetti di ghiaccio
- 300 g di acqua
- 200 g di uva bianca come accompagnamento
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 874 kJ / 209 kcal
- Eiwitten
- 4.6 g
- Koolhydraten
- 12.7 g
- Vetten
- 15.9 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Brezel
1 godz. 15 min
Injera (pane eritreo fermentato)
48 Std. 35 Min
Purè di patate e chorizo
50 min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Polpette di agnello con focaccine batbout
1h 30 min
Udon con salsa di miso e pollo
2h 45min
Zuppa di pollo asiatica
50 min
Zuppa di pollo con udon e verdure
1h 45 min
Poppadoms (pane indiano fritto)
1h 30 min
Salsa mojo verde
10 Min
Tacos di gamberoni "al pastor"
35 Min
Cocktail tropicale
10 Min