Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di porri a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 50 g di burro a tocchetti
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo di carne
of 1 cucchiaino di sale - 200 g di panna (35% di grassi)
- 150 g di latte
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1552 kJ / 371 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 21.4 g
- Vetten
- 29.6 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Borscht
25 min
Indian Butter Chicken veloce
45 min
Gazpacho con ciliegine di bufala
15min
Scones
30 min
Gazpacho pomodori e ciliegie con crostini alle erbe
20min
Salsa olandese
30 min
Gazpacho di carote
10min
Gazpacho indiano
2 Std. 10 Min
Gazpacho di peperone e aceto balsamico
30 min
Gazpacho di barbabietola con formaggio di capra e noci
15min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Gazpacho
15min