Vichyssoise

Vichyssoise

4.6 16 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u.
4 porzioni

Ingrediënten

  • 350 g di porri a pezzi
  • 100 g di cipolla bianca in quarti
  • 50 g di burro a tocchetti
  • 300 g di patate pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 400 g di acqua
  • 1 cucchiaino di dado per brodo di carne
    1 cucchiaino di sale
  • 200 g di panna (35% di grassi)
  • 150 g di latte
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato
  • 1 cucchiaino di erba cipollina fresca o secca

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 6.1 g
Calorieën 1552 kJ / 371 kcal
Vetten 29.6 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 21.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...