Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15min
Tzatziki
20 Min
Salsa cocktail
5 min
Salsa al curry
10 min
Gazpacho
15min
Vichyssoise
6h
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 min
Spezzatino di capriolo con patate duchessa e cavolo rosso alle mele
Geen beoordelingen
Salsa bernese
20 Min
Gazpacho prosciutto e melone
2 godz. 10 min
Gazpacho
1h 15min
Flammkuchen vodese
1 Std. 30 Min