Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di olio di semi di girasole
- 2 cetriolini sott'aceto
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 10 g di capperi sotto sale (1 cucchiaio)
- 2 tuorli sodi
- 1 cucchiaino di senape piccante (optioneel)
- 1 cucchiaio di aceto di vino bianco
- 1 tuorlo fresco
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 2121 kJ / 507 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 53.6 g
- Vezels
- 0.3 g
Alternatieve recepten
Salsa verde "Bagnet"
15 Min
Salsa bernese
20 Min
Manzo alla Stroganoff
45 Min
Condimento per caesar salad
10min
Salsa rubra
30min
Chutney di mango
1h
Marinatura al Marsala
20 Min
Salsa selinuntina
15 Min
Vinaigrette di senape e aneto
Geen beoordelingen
Chutney di mirtilli e rosmarino
45 Min
Crostini alla mousse di trota
Geen beoordelingen
Salsa barbecue
20 Min