Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cottura delle patate
- 750 g di acqua
- 600 g di patate novelle piccole, con la buccia, lavate
- 20 g di sale grosso
Maionese all'aglio
- 175 g di olio di semi di girasole
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 1 uovo a temperatura ambiente
- 20 g di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
Salsa brava
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- ½ cucchiaino di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di Tabasco
- 1 cucchiaio di aceto di vino rosso
- ¼ cucchiaino di sale
- 150 g di salsa di pomodoro
Tempura
- 50 g di farina per torte
- 50 g di amido di mais (maizena)
- ½ bustina di lievito in polvere
- 170 g di acqua molto fredda
Per terminare la preparazione
- 300 g di olio per frittura
- 1 pizzico di sale fino
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2334 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 28.33 g
- Vetten
- 47.08 g
- Vezels
- 2.62 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 Std. 40 Min
Salsa satay
20 min
Carbonada
1 godz.
Pollo agrodolce con riso
40 min
Bhajis di cipolla con salsa allo yogurt e coriandolo
1 godz.
Pisco sour
10 Min
Wraps di verdure lemongrass e lime
40 min
Pisco lime sour
15 Min
Doogh
10 Min
Black Russian
10 Min
Yaki Soba
55min