Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa
- 100 g di salsa di soia
- 30 g di brodo dashi
- 30 g di sakè
Tempura di verdura
- olio di semi di girasole q.b. per friggere
- 150 g di acqua molto fredda
- 50 g di cubetti di ghiaccio
- 1 tuorlo d'uovo
- 5 g di sale
- 5 g di zucchero
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di farina di riso
- ½ cucchiaino di lievito in polvere
- 6 fette di zucchina (5 mm)
- 6 fette di melanzana (5 mm)
- 6 fette di peperone verde
- 6 fette di peperone rosso
-
6
taccole
of 6 asparagi verdi - 6 carote baby
- 1 cipolla spagnola a fette (5 mm)
-
200
g di radice di daikon grattugiata
of 1 pezzettino di radice fresca di zenzero grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 840 kJ / 201 kcal
- Eiwitten
- 6.9 g
- Koolhydraten
- 25.7 g
- Vetten
- 7.8 g
- Vezels
- 5.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ganache al cioccolato
12u. 20min
Merluzzo in salsa aioli
1 Std.
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
L'originale salsa barbecue
2h 5 min
Glassa al burro
10 Min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1 Std. 5 Min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Scampetti con maionese alla senape
30 Min
Gamberi rossi con salsa alla papaya sottovuoto
45 Min
Gamberi in pasta kataifi e maionese al wasabi
40 Min
Insalata messicana
2 Std. 15 Min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min