Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 gramů červeného vína (např. beaujolais nebo dolcetto)
- 100 gramů cukru, krystalu
- 1 čajová lžička medu
- 2 skořice, celé (cca 5 gramů)
- 3 hřebíčky
- 800 gramů hrušek, zralých, oloupaných, na čtvtky, bez jádřinců
- Voeding
- per 1 porce
- Calorieën
- 853 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 0 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1h
Caponata
30 min
Vitello tonato
2h
Kachní prsa s pomerančovou omáčkou
2h 45 min
Toskánské crostini
30 min
Adžika
40 Min
Hrušky v červeném víně
Geen beoordelingen
Čokoládové pralinky s levandulovým květem
Geen beoordelingen
Rajčata plněná slaninou, žampiony a kozím sýrem
55min
Rebarborové pyré s jablky a jahodami
20 min
Středomořský zeleninový pekáč
50 min
Římské gratinované artyčoky
Geen beoordelingen