Apparaten en accessoires
Apples with Cider Sabayon Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Torta Caprese
55min
Porchetta with Orange, Fennel, Chilli and Sage - Porchetta agrumata con finocchio, peperoncino e salvia
10u. 55min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1u. 15min
Caramel Parfait
7u.
Prawn, Coriander and Lime Muffins
1u.
Sardine Empanada
1u. 40min
Hazelnut Bavarian
6u. 25min
Pistachio Cheesecakes with Fresh Mango
2u. 30min
Pineapple Parcels
1u.
Arancini
2u. 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Quick Cheese Soufflés
45min