Apparaten en accessoires
Apples with Cider Sabayon Sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Crab Briks
35min
Salmon Tartare
25min
Creamed spinach
15min
Mayonnaise
5min
Mini Choux with Strawberries
2u. 10min
Brioche
5u.
Pears in Spiced Red Wine
3u. 20min
Cheesecake (baked)
7u. 20min
Dim Sum 'Shao Mai'
2u.
Beetroot Gravadlax
48u. 20min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48u.
Mussels in Cream and White Wine Sauce
45min