Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 65 g de vinagre balsámico
- 70 g de yoghurt natural, sin azúcar
- 45 g de aceite de oliva
- 1 diente de ajo pelado
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- ¼ cucharadita de orégano
- ½ cucharadita de sal fina
- ¼ cucharadita de pimienta molida
- 1 cucharada de miel
- 90 g de tocino ahumado, rebanado y cortado en tiras
- ½ pieza pequeña de lechuga romana, en cuartos y desinfectada
- 60 g de queso azul, desmoronado
- 10 piezas de jitomate cherry, cortados por la mitad
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1474 kJ / 351 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Dip de espinaca y alcachofa
20 min
Aderezo de mostaza y vinagre balsámico
5 Min
Pesto de jitomate
10min
Tapenade rústico
10min
Penne Puttanesca
40min
Pesto rojo
10min
Tiradito de cecina
10min
Aguachile de pepino y palmitos
15min
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
10min
Tacos de lechuga Hunan
35min
Dip de alcachofa y portobello
30min
Dip de alcachofa y espinaca
30min