Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1000
g de daikon, con los extremos recortados. Recórtelos, si es
necesario, para que encajen en el alimentador - 1 cubo de caldo de res (para 0,5 l.)
- 1 cdita de sal
- 1300 g de agua
- 2 piezas de anís estrellado
- 3 g de rama de canela
- 20 g de jengibre, en rebanadas
- 300 g de filete de res, en rebanadas finas (aprox. 1-2 mm)
- 10 g de salsa de pescado
- 10 g de cilantro, picado fino (1-2 mm)
- 10 g de cebolla cambray, picada fino (1-2 mm)
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
- 1 limón verde
- 100 g de germen de soya fresco
- chile, fresco, en rebanadas finas (1-2 mm)
- 2 cditas de pasta de chile coreano (optioneel)
- 4 cditas de salsa Hoisin (optioneel)
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 4052.5 kJ / 968.6 kcal
- Eiwitten
- 73.9 g
- Koolhydraten
- 70.8 g
- Vetten
- 47.3 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 26.5 g
- Natrium
- 5955.2 mg
Alternatieve recepten
Salsa verde cruda
5min
Salsa roja de chile habanero
10min
Chiles rellenos de chicharrón en salsa de frijol negro
1óra
Briouats de almendra con miel y ajonjolí
2 Std.
Salsa verde cruda
5min
Chipotles rellenos de plátano macho
1óra
Albóndigas masala con calabacitas
1 Std. 20 Min
Kibbeh con salsa de yogur
1óra
Tortillitas de bacalao con miel (Hestan Cue™)
30p
Arroz al chile serrano y epazote
2h 40 min
Chileajo
20p
Salsa de habanero
5min