Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 克 洋蔥, 切塊(約3公分)
- 300 克 酪梨, 切塊(約3公分)
- 30 克 蘋果, 切塊(約3公分)
- 70 克 蕃茄, 切塊
- 25 克 新鮮青辣椒, 切段
- 10 克 新鮮香菜, 取莖
- 1 茶匙 檸檬汁
- ½ 茶匙 鹽
- 6 隻 大草蝦, 去鬚腳、開背去腸泥
- 1 大匙 白酒
- 1 大匙 橄欖油
- 1 茶匙 匈牙利辣紅椒粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1104 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 8 g