Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 克 山藥,去皮, 切片
- 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
- 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
- 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
- 15 克 日式醬油
- 10 克 米酒
- 500 克 水 (蒸煮用)
- 5 克 海苔絲
- 5 克 乾辣椒絲 (optioneel)
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 625 kJ / 149 kcal
- Eiwitten
- 14.9 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 5.1 g
- Vezels
- 1.8 g