山藥鯛魚蒸
TM5 TM6

山藥鯛魚蒸

3.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 克 山藥,去皮, 切片
  • 1 顆 蛋, 蛋白,蛋黃分開
  • 200 克 紅鯛魚片, 切斜片
  • 150 克 嫩豆腐, 切片(厚約05.公分)
  • 15 克 日式醬油
  • 10 克 米酒
  • 500 克 水 (蒸煮用)
  • 5 克 海苔絲
  • 5 克 乾辣椒絲 (optioneel)

Voeding
per 1 人份
Calorieën
625 kJ / 149 kcal
Eiwitten
14.9 g
Koolhydraten
12.8 g
Vetten
5.1 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten