山藥鯛魚蒸

山藥鯛魚蒸

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 人份

Ingrediënten

  • 新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切塊
    50 克
  • 紅鯛魚片 切斜片
    200 克
  • 嫩豆腐 切片(厚約05.公分)
    150 克
  • 新鮮山藥 (日本山藥),去皮,切片
    150 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • 蛋白,蛋黃分開
    1 顆
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 海苔絲
    5 克
  • 乾辣椒絲 (optioneel)
    5 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 14.9 g
Calorieën 625 kJ / 149 kcal
Vetten 5.1 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...