Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di cipolle, a fette sottili
- 800 g di carne di manzo (tipo lombo, coppa o spalla), a cubetti (2-3 cm)
- 150 g di bacon affumicato, a fette
- 3 spicchi di aglio
- 400 g di carote a rondelle (1 cm)
- 250 g di vino rosso (tipo di Borgogna)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (tipo alloro, timo e prezzemolo)
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1h 30 min
Manzo alla Stroganoff
1óra
Manzo con peperoni in salsa piccante
35 min
Menù: Spezzatino alla borgognona; Tortina al limone con sciroppo (Bimby Friend)
2h 20min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Manzo alla Stroganoff (TM6)
1óra
Pollo Yassa
1óra
Stufato di agnello con paprika
50min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20min
Curry di pollo Cape Malay
1óra
Goulash ungherese
1óra 45p