Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
培根起士雞肉卷
- 6 片 培根片
- 300 克 去皮去骨雞胸肉 ,(約3付),橫向剖半對切成6份
- 鹽 ,少許
- 黑胡椒粉 ,少許
- 30 克 比薩起士絲
- 12 根 蘆筍 ,去除尾端較硬的部位
- 60 克 紅蘿蔔 , 切成6等份長條狀
紅藜米飯、雞肉清湯
- 1000 克 水
- 300 克 雞翅 (二節翅)
- 100 克 洋蔥 ,切絲
- 60 克 紅蘿蔔 ,切條(約0.5公分)
- 30 克 西洋芹 ,取莖、切條(約0.5公分)
- 1 片 乾燥月桂葉 (optioneel)
- ¼ 茶匙 義大利綜合香料 (optioneel)
- 200 克 白米 , 洗淨、瀝乾
- 50 克 紅藜麥
- 1 茶匙 鹽
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 5525 kJ / 1320 kcal
- Eiwitten
- 86 g
- Koolhydraten
- 116 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 8 g