Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 łyżka oleju arachidowego
- 50 g zielonej pasty curry lub Massaman
- 400 g mięsa wołowego, (np. łopatka, polędwica), pokrojonego w 1 cm paski
- 250 g śmietanki kokosowej
-
20
g cukru trzcinowego, nierafinowanego
of 20 g cukru palmowego - 50 g sosu rybnego
- 50 g pasty z tamaryndowca
- 400 g mleczka kokosowego
- 250 g ziemniaków, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 1 laska cynamonu
- 2 liście limonki Kaffir, suszone
- 2 łyżki kolendry, świeżej, tylko liście, posiekanej
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1902.6 kJ / 454.7 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 29.8 g
- Verzadigd vet
- 23.9 g
- Vezels
- 2.9 g
- Natrium
- 765.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Wołowina w czerwonym winie
2 godz. 10 min
Curry z jagnięciny i papryki (Bhoona Gosht)
1 Std. 15 Min
Wołowina po burgundzku; Ciasto cytrynowe z syropem cytrynowym
2 Std. 20 Min
Wieprzowina z trawą cytrynową (Kuruma iraichchi) z kokosowymi roti
2 godz.
Szybki dhansak z jagnięciny
45 min
Gulasz jagnięcy z ziemniakami i szafranem
2 godz.
Gulasz jagnięcy (spezzatino)
1 godz. 45 min
Wieprzowina w sosie z czarnej fasoli
30 min
Wołowina w piwie po flamandzku
1 godz. 45 min
Wołowina na ostro z fetą cytrynową
30 min
Zupa Pho
1u. 20min
Wołowina teriyaki z ryżem
1 godz. 50 min