Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g gruyère
- 300 g d'eau
- 220 g de chair de potiron, détaillée en cubes
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 100 g de farine de blé
- ½ c. à café de sel
- 6 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 150 g de bacon en allumettes
- 30 g de noix décortiquées, grossièrement concassées à la main
- 150 g de fromage frais, type St Môret
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1450.2 kJ / 347.5 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 23.7 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crumble de potiron et jambon
1 godz. 10 min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1h
Tarte au potiron, poireaux et lardons
1h
Roulé à la tomate
2h
Tarte betterave-chèvre frais
1h 15min
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1 godz. 30 min
Roulé d'épinards au chèvre frais
1 godz. 30 min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1h
Roulé de pomme de terre au saumon fumé
55 min
Gaufre de légumes
35 min
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25 min
Flan de patate douce aux épices
55 min