Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 300 g dried chickpeas
- 930 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- olive oil, for sealing
Salad
- 150 g pearled spelt, rinsed
- 800 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g fresh basil leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers
- 1 pinch ground white pepper
- 70 g olive oil
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 100 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 50 g rocket salad
- 100 g mixed lettuce
- 50 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic and White Bean Stew
50min
Chickpea Pancakes
20 min
Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
1h 20 min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 min
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45 min
Seitan Chilli
25 min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Steamed Tofu
30 min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min
Bean Burgers with Pistou and Slaw
1h 30 min