Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Tofu
- 300 g dried chickpeas
- 930 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp ground turmeric
- olive oil, for sealing
Salad
- 150 g pearled spelt, rinsed
- 800 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 15 g fresh basil leaves
- 10 g fresh parsley leaves
- 1 Tbsp pickled capers
- 1 pinch ground white pepper
- 70 g olive oil
- 1 Tbsp balsamic vinegar
- 100 g yellow cherry tomatoes, quartered
- 50 g rocket salad
- 100 g mixed lettuce
- 50 g fresh baby spinach
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1163 kJ / 278 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 15 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 Std. 35 Min
Garlic and White Bean Stew
50 Min
Portuguese Leeks
45min
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13h 25 min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Vegan Gravy
45min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min