Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sirup
- 500 g Wasser
- 200 g Zucker
- 50 g Glukose (Traubenzucker)
- 2 Bio-Orangen, Schale für den Sirup, Filets zum Dekorieren
- 2 Bio-Zitronen
- 1 Vanilleschote
- 3 Stängel Zitronengras, frisch
- 2 Stück Sternanis
- 2 EL Rum
Mandeleis
- 375 g Milch
- 125 g Schlagobers
- 70 g Zucker
- 20 g Glukose (Traubenzucker)
- 100 g Mandelmus
- 5 Eidotter
- ½ Gelatineblatt, in kaltem Wasser eingeweicht
Savarin
- 30 g Milch
- 10 g frische Germ
- 1 Prise Zucker
- 125 g Weizenmehl, glatt
- 60 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 3 Eier
Karamellsauce und Fertigstellung
- 60 g brauner Zucker
- 20 g Butter
- 60 g Schlagobers
- 20 g Milch
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2967 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 35 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Eclairs
2h 30min
Mini Panettone mit Manner Orangen Herzen
4h 25min
Jakobsmuscheln sous-vide in Zitronenbuttersauce
1h 10min
Brandteig
2h
Mayonnaise
5 Min
Windbeutel
2 Std. 15 Min
Pavlova mit Früchten
3 godz. 50 min
Safranreis
30min
Biskuittörtchen Opéra
24h
Schoggi-Eclairs
1h 15min
Brezerl
9 Std. 10 Min
Macarons mit Marzipan-Himbeer-Füllung
2h