Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Macarons
- 100 g Mandeln, geschält
- 150 g Staubzucker
- 3 Eiklar (à 30 g) (siehe Tipp)
- 80 g Feinkristallzucker
- 1 Prise Salz
- 4 - 5 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
Füllung und Fertigstellung
- 100 g Mandeln, geschält
- 100 g Staubzucker
- 4 Tropfen flüssige Lebensmittelfarbe, rot
- 1 ½ TL Rosenwasser
- 40 g Himbeergeist
- 2 - 3 EL Himbeergelee (z. B. Himbeer-Zitronen-Gelee, selbstgemacht)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 433 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Pistazien-Macarons mit Pistazien-Ganache
2 godz. 30 min
Prinzen-Cake Pops
5 godz.
Macaron-Schalen (Step-by-Step)
1h 30min
Kokos-Macarons mit Kokos-Ganache
2 godz. 30 min
Zitronen-Macarons mit Lemon Curd und Joghurt-Ganache
2 godz. 30 min
Schokoladen-Macarons mit Orangen-Schokoladen-Ganache
2 godz. 30 min
Vanille-Erdbeer Cupcakes mit rosa Swiss Meringue
2h 20min
Bananen-Joghurt-Ganache für Macarons
3h 10min
Pavlova mit Früchten
3h 50min
Kokos-Ganache für Macarons
3h 15min
Maracuja-Schokoladen Ganache für Macarons
3h 10min
Rosa Macarons mit Erdbeer-Ganache
2 godz. 30 min