Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
of 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gomasio
5 Min
Cornichons à la bière
24h 20min
Biscottes d’épeautre
6 Std.
Fond de légumes
45min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Geen beoordelingen
Fond de volaille
45min
Pain aux bananes sans gluten
1 Std.
Chutney de canneberges
1 Std.
Pesto de basilic (TM5/6 Metric)
10min
Fond de légumes
45min
Herbes salées
15min
Brioches du Carême
1 Std. 55 Min