![Chutney canneberge-romarin Chutney canneberge-romarin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E0D35854-B91A-4D45-A903-0CFA5211553C/Derivates/B510BAEF-7DAC-4096-933E-E56D3BB24A9A.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oignons rouges (150 g env.), coupés en deux
- 220 g de sucre roux non raffiné
- 125 g de vinaigre de vin rouge
- 185 g d'eau
- 4 branches de romarin frais (env.10 cm), effeuillées
- 1 bâton de cannelle
- 10 grains de poivre noir
-
1
feuille de laurier
of 1 feuille de laurier déshydratée - ¼ c. à café de noix de muscade en poudre
- 340 g de canneberges déshydratées
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre noir moulu
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 784.3 kJ / 187.1 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 45.4 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fond de légumes (végane)
30 Min
Sirop de vin
Geen beoordelingen
Carrés ananas-coco
45 Min
Crème d'amarante aux cerises et au chanvre
Geen beoordelingen
Honeycomb (caramel en nid d’abeille)
1 Std. 30 Min
Fond de volaille
45 Min
Bouillon parfumé
35min
Pain au vin rouge et aux noix
15h 30 min
Avgolemono (soupe grecque œuf-citron)
35min
Gelée de queues de fraise
1h
Lait d’amandes (Métrique)
1 Std. 20 Min
Salade de brocolis avec poivrons rouges et noix de pin (TM5/6 Metric)
10min