Apparaten en accessoires
Pesto herbes anisées, pecorino et noisettes
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
340 g
Ingrediënten
-
80 g de Pecorino Romano coupé en morceaux
-
30 g de noisettes
-
40 g d'estragon frais
-
40 g de cerfeuil frais
-
1 gousse d'ail
-
150 g d'huile d'olive extra vierge
-
½ c. à café de sel
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 g
Natrium
7 mg
Eiwitten
0.1 g
Calorieën
22.9 kJ /
5.5 kcal
Vetten
0.6 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
0.1 g
Koolhydraten
0 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Les pestos
10 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Scones à la sauge et au cheddar
30min
Pesto d'algues nori
20min
Houmous de betterave
13u. 35min
Houmous de petits pois et petits pains
3u. 10min
Pesto coriandre, gingembre, coco et cacahuètes
15min
Houmous
3u. 30min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15min
Aubergine miso sous-vide
2u. 45min
Tahiné maison
25min
Pesto persil-amande
10min
Pain aux pois chiches et dip au curry de légumes
1u.
Chapati
1u. 10min