Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de Pecorino Romano, coupé en morceaux
- 30 g de noisettes
- 40 g d'estragon frais
- 40 g de cerfeuil frais
- 1 gousse d'ail
- 150 g d'huile d'olive extra vierge
- ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 g
- Calorieën
- 22.9 kJ / 5.5 kcal
- Eiwitten
- 0.1 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 0.6 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade d'aubergines et chapatis
2 Std. 5 Min
Houmous de petits pois et petits pains
3 Std. 10 Min
Houmous de carottes rôties
40min
Houmous
10 Std. 40 Min
Houmous
3 Std. 30 Min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Houmous
13h 10min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min
Caviar d'aubergine (Moutabel)
55 min
Houmous au citron
5 Min
Houmous classique ou à la betterave
10 Min
Caviar d'aubergine "express"
20 Min