Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Radieschen
- 200 g Makrelenfilets, z.B. Buttermakrele, geräuchert, in Stücken
- 150 g Frischkäse
- 80 g Schmand
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen, und etwas mehr zum Garnieren
- 15 g Senf, mittelscharf
- 10 g Zitronensaft
- ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 573 kJ / 137 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matjesaufstrich mit Roter Bete
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Thunfisch-Bohnen-Püree zu Gemüsestiften
10 min
Avocado-Ei-Spread
25 min
Gorgonzola-Aufstrich
5min
Eier-Puten-Aufstrich
20 min
Käse-Dill-Aufstrich
5min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10 min
Forellencreme
15min
Makrelen-Kresse-Aufstrich
10 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Makrelen-Tapenade
10 min