Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan para pambazos
- 10 g de levadura seca instantánea
- 250 g de agua
- 650 g de harina
- 75 g de mantequilla, sin sal y cortada en cubos pequeños
- 200 g de leche
- 1 ½ cditas de sal fina
- 1 cdita de azúcar
Mayonesa básica
- 270 g de aceite
- 1 huevo
- ½ cda de mostaza
- 1 cdita de jugo de limón, recién exprimido
- ¼ cdita de sal fina
Frijoles
- 200 g de chorizo, pelado y en trozos
- 300 g de frijoles refritos, de bolsa o lata
Pambazos
- 10 rebanadas de pechuga de pavo, sin piel, ahumada
- de chiles jalapeños en escabeche
- Voeding
- per 1 pieza
- Calorieën
- 2927 kJ / 697 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 56 g
- Vetten
- 44 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Conchas Gourmet
3h 15min
Tamales de pollo y salsa verde
2hod.
Coloradito de chile ancho
45 min
Tradicional barbacoa hidalguense
3 Std.
Masa para wontons
1h 15min
Guajolota de mole (torta de tamal)
2hod.
Bocados de jalapeño
40 Min
Tamales de frijol Veracruzanos
2hod.
Empanadas potosinas
45 min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Bolillos caseros
1h 40min
Pay de queso
6 Std.