Apparaten en accessoires
Pastel imposible al Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 6u.
6 porciones
Ingrediënten
-
50 g de caramelo líquido
-
200 g de leche condensada
-
200 g de leche evaporada
-
4 huevos
-
2 cucharaditas de esencia de vainilla
-
50 g de azúcar
-
15 g cocoa en polvo
-
30 g de harina
-
1 pizca de sal
-
1500 g de agua para el vapor
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 porción
Natrium
174.2 mg
Eiwitten
9.9 g
Calorieën
1191.1 kJ /
284.7 kcal
Vetten
9.2 g
Vezels
1.1 g
Verzadigd vet
4.7 g
Koolhydraten
41.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Delicias de chocolate
8 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Cheesecake de naranja al Varoma
7u.
Besos de novia
1u.
Pastel de cajeta
1u. 10min
Herraduras de mazapán
1u.
Leche frita de chocolate
2u. 30min
Pastel imposible al vapor
2u. 40min
Pay de queso
6u.
Betún de chocolate
10min
Galletas bicolor
50min
Tamales guanajuatenses
2u. 30min
Gorditas de nata callejeras
30min
Atole de canela
35min