Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de agua
- 600 g de pulpa de calabaza
- 220 g de crema para batir (30-40% grasa), muy fría
- 30 g de azúcar
- 300 g de chocolate blanco, en trozos
- 1 cdita de canela en polvo
- 4 panes de muerto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2974 kJ / 708 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 126 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 79 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Atole de fresa
25 min
Pastel de jengibre con betún de especias
3h
Agua de avena y manzana
5 min
Capirotada
1 Std. 10 Min
Buñuelos de feria con miel de guayaba y piloncillo
55 Min
Pan de elote
2h
Rollo de guayaba
2hod. 30min
Atole de amaranto
20 Min
Atole de chocolate
20 Min
Atole de canela
35 Min
Horchata de avena
10min
Atole de guayaba
40 Min