Apparaten en accessoires
Relleno de calabaza para pan de muerto
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 porciones
Ingrediënten
-
700 g de agua
-
600 g de pulpa de calabaza
-
220 g de crema para batir (30-40% grasa) muy fría
-
30 g de azúcar
-
300 g de chocolate blanco en trozos
-
1 cdita de canela en polvo
-
4 panes de muerto
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
11 g
Calorieën
2974 kJ /
708 kcal
Vetten
31 g
Vezels
79 g
Koolhydraten
126 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
DÍA DE MUERTOS
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Atole de canela
35min
Pan de elote chorreado de gloria (Black Diamond)
1u. 30min
Cheesecake con Baklava (Black Diamond)
4u.
Pan de muerto
3u.
Pan de elote
2u.
Rosca de Reyes
3u.
Pan de muerto relleno de dulce de leche
4u. 15min
Capirotada
1u. 10min
Fruit cake
4u.
Atole de Nutella
15min
Pay de queso
6u.
Festejo de zanahoria
2u. 55min