Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 6 guayabas, cortadas en rebanadas delgadas
- azúcar refinada, suficiente para espolvorear
- 550 g de guayabas, sin rabo y cortadas en cuartos
- 2 chiles habaneros, sin rabo ni semillas
- 160 g de azúcar
- 190 g de queso crema
Masa azucarada
- 315 g de harina
- 130 g de mantequilla sin sal, fría y cortada en cubos pequeños
- 1 huevo
- 1 yema de huevo
- ¼ cdita de sal fina
- 3 cdas de azúcar
- frijol negro seco crudos
- menta fresca para decorar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 2096 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 10 g
Alternatieve recepten
Chiles en nogada
1h
Panqué alemán al vino tinto de Don Martin Berger
1 Std. 30 Min
Volcán de chocolate
20 Min
Rollo de guayaba
2h 30min
Panqué de nuez glaseado
1 Std. 30 Min
Gelatina de mango
15min
Chile en nogada vegetariano
25 min
Tarta mediterránea de higos
1 Std. 30 Min
Gelatina de cajeta
4h
Crema de cilantro
30min
Pay de guayaba con almendras
4h 30min
Gelatina de mazapán
2h